Currencies:  
 

Privacy verklaring

Privacybeleid
Dit Privacy Tion verklaring? Verklaard? Utert in algemene termen hoe wij de vertrouwelijkheid van uw pers? Nlichen gegevens. Het geldt voor alle pers? Nlichen u aanlevert. Tijdens de registratie bij ons

Welke informatie verzamelen wij?
De pers? Nlichen informatie die wij van u verzamelen, hangt van de omstandigheden? Eindigt de collectie en de looptijd van het type dienst dat je ben ?. Bijvoorbeeld, als u hebben wij een product van deze website informatie verzamelen, kan k M vruchten, zoals naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere gegevens om uw aankoop te doen kopen??.
Zoals wij zijn wettelijk verplicht om toestemming te verkrijgen voor het verzamelen van "gevoelige gegevens", wordt ervan uitgegaan dat u alle informatie die u hebt verstrekt in overeenstemming met deze richtlijn, toestemming vast te leggen voor ons om te gebruiken, als je ons wat anders vertellen .

Hoe wij gegevens verzamelen
We k Kan pers? Nliche informatie verzamelen over u via onze website, wanneer u onze website bezoeken wanneer u te maken met ons, of als u persoonlijk contact met ons op in pers hebben. We hebben geen pers nlichen informatie? Verzamelen zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat de toestemming wordt verleend, wanneer u het nodig te voltooien om een ​​transactie te vergemakkelijken via deze website velden.

Hoe te pers? Gebruiken nliche informatie
Meestal verzamelen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden ?:
1 Met het oog op de toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2 Als u de producten die u bij ons besteld leveren
3 Als u informatie over onze producten en diensten
4 Om uw mening te verkrijgen over onze producten, diensten, marketing en website.

Openbaarmaking van de pers? Nlichen informatie aan derden
We k? Plaats uw pers? Nlichen informatie aan derden voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld of openbaar gemaakt voor verwante doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie abzuschlie namens u? S of geeft u een product dat u hebt gekocht. We betrekken derden van diensten op ons, die de verwerking van persoonsgegevens, dat wij de aannemer omvat het uitvoeren bieden. Bijvoorbeeld, op dit moment met andere bedrijven om:
1 De levering van de producten uit deze website
2 Voer factuur elektronische bankoverschrijving, creditcard verwerking en aanverwante diensten
De veiligheid van uw pers?
We hebben zeker geleid je pers? Nlichen informatie, en we willen niet om te wisselen, te verhuren of te verkopen. Wij zullen alle redelijke Ma nemen? Duurde te verzekeren dat het soort veiligheid van de gegevens die wij over u wt ?. Pers? Nliche gegevens k? Kan worden opgeslagen zowel elektronisch op onze computer systeem kan. Firewalls, wachtwoorden moeilijker, anti-virus software en e-mail filters om al onze elektronische informatie te beschermen.

Hun zorgen te sen l?
Als Nlichen u? Gegevens worden verzameld of gebruikt vragen over hoe je pers, z? Net niet aan, neem dan contact met ons op. Wij zullen uw vraag of klacht zo snel reageren als m te verwerken? Mogelijk.
Back
Copyright ©2019 www.sxmnewsnow.com Powered by Goedkoop ASICS schoenen