Currencies:  
 

Verzenden & retouren

Zodra u bestelt, zullen we beginnen met de verwerking en merken onze medewerkers om plaatsing van de bestelling. Wij brengen bij u de tracking-nummer zodra het product verscheept, en normaal gesproken duurt het 3-7 dagen om de deur na Ndigen helemaal? Scheepvaart te bereiken. Alle JOB? Ge voor onze klanten zijn in hun originele verpakking. Wij bieden gratis verzending over de hele wereld. Alle Shore K? Hoeft geen zus betalen? Tzlichen vergoedingen, zoals de controle artikels namens de gift. Wij bieden onze klanten een snelle verwerking en verzending gelukkige winkelen. International Air International EMS Express Company, DHL, TNT. De levertijd hangt van de bestemming.
Na ontvangst van de betaling, zal een tracking-nummer worden verstrekt via e-mail.

Bestellingen
Na het bestellen, controleer dan uw e-mail hier? Ontvang Auftragsbest account! De Auftragsbest account? Mail zal naar u worden verzonden. Dit vergt 7-9 werkdagen aan uw deur. Daarnaast hebben we twee dagen om de verwerking en levering. Binnen 24-48 uur, sturen wij u een tracking-nummer, als u uw bestelling ontvangen.

Annulering
Annulering moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat we zo snel? Mogelijke binnen 6-8 uur na de bestelling van alle bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om de bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je? Kan begrijpen dit belangrijke punt k. Zodra de bestelling is verzonden zal worden behandeld als een verzoek om annulering, in overeenstemming met het terugkeerbeleid. Als je de bestelling vóór verzending m? VRUCHTEN te annuleren, zullen we het te betalen bedrag een commissie van 15%. Hoop dat je kunt k? Begrijp in dit belangrijke punt.

Retourneren
Wij accepteren alleen de volgende drie redenen voor de terugkeer.
1 maat niet correct
2 artikelen verkeerd geleverde
3 Defecte item
Ontvang het verkeerde item of defecte artikel, de informatie die we van de goederen binnen 1-2 dagen ontvangen, in aanmerking te komen voor een terugbetaling of omruiling. Als je niet te leveren aan ons met een onmiddellijke kennisgeving, zal het niet toestaan ​​uw retourneren of ruilen.

Alle winst moet worden gemachtigd
Om een ​​terugkeer vergunning te verkrijgen, moet u contact opnemen met de klantenservice om een informatie terugkeer vergunning te verkrijgen. Alle artikelen moeten worden geretourneerd nieuw, geen slijtage?, En gewassen condition. All originele labels moeten nog worden bevestigd. Als je items terug te keren, zonder vergunning, zullen we weigeren te accepteren of niet terugbetaald.
Fysieke Sch? Veroorzaakt door de gebruikers van het product niet van toepassing op deze richtlijn.
Vriendelijk Notice: De beste manier om terug te verzenden, zodat u sneller te krijgen, en vervolgens snel gel st.

Vriendelijk Notice:
Wij zijn exclusief verzendkosten terug achteruit, retourzending en verzendkosten verzendkosten items uitwisselen terug naar jou, je verantwoordelijk zijn. We raden aan dat als u toevoegt sturen het item, hebben we een eigen bescherming, k? We kunnen niet verantwoordelijk voor verloren zendingen volgen en verzekeringen zijn. Levering en het beheer van betalingen (15% van het bedrag) worden niet terugbetaald.
Back
Copyright ©2019 www.sxmnewsnow.com Powered by Goedkoop ASICS schoenen